Sitter här och äter rostat bröd med Limecurd och dricker en kopp varm choklad. Varm choklad hör inte hemma på sommaren kanske ni tänker, men jo, det gör den. 
 
Dagen började lite spännande med att jag inte kom in i huset och det var inte någon hemma, så fick klättra upp via balkongen. Detta efter att jag fått leta rätt på del 2 av stegen för den var för kort -.- Och allt detta medans jag var as kissenödig, förtjänar ju nästan en medalj tycker jag! 
 
 
Efter att jag ätit och fixat och packat så ska jag åka till Emma och stanna där tills i morgon. Sska åka moppe dit så det tar väll en timme. Börjar nääästan bli lite trött på att åka moppe till Asker sund eftersom jag åker fram och tillbaka tid varje dag -.- (jobbar ju där) 
 
Men men, vi hörs senare!
 
                            
 
 
 
   
 
 
 
Efter jobbet idag så ska jag till butiken bredvid, en antik affär, och köpa en sådantdär fin liten gammal spegel med en låda under :D Har velat ha en sån jätte länge och så hittade jag en ganska så billigt! :D
Det trixiga är att få hem den på moppen... men spegeln får åka i ryggsäcken och lådan får sitta på pakethållaren. Kör en ganska så gammal moppe, den är så charmig! <3

och så ska jag pyssla med nycklar som kommer passa jätte bra med den!
Hittade några saker från mitt Tumblr flöde som skulle kunna få flytta in hos mig, speciellt den första!<3
(saknar mina katter! D:)